Profbloggers

Profbloggers gaat een stuk verder dan je als ondernemer helpen een succesvol en vooral rendabel blog strategie. Sjoukje helpt van begin tot einden met een marketing plan en verkoop strategie dat resulteert in een succesvolle business. Hoewel de strategie voor snel en succesvol bloggen uiteraard ook niet mag ontbreken.

Voor een financieel succesvol blog

Sjoukje was al goed bezig wat betreft haar email marketing, maar om het naar een hoger niveau te tillen heeft ze Client Lab ingeschakeld.
Het was voornamelijk haar wens om processen te automatiseren waardoor ze met minder tijd meer kon doen, en dat is gelukt. Door het opzetten van automatisch processen zorgde Client Lab voor meer overzicht en inzicht in de klanten basis van Profbloggers. Én natuurlijk de beloofde besparing in tijd.

Wat Profbloggers over ons zegt

“Voordat ik met Arnout werkte, dacht ik dat ik mijn e-mailmarketingsysteem onder controle had. Maar toen hij er eenmaal naar gekeken had, bleek er nog zoveel verbetering mogelijk. Hij heeft allerhande instellingen en automatiseringen voor me aangepast, waardoor het systeem nu veel meer voor me werkt. Hij heeft gezorgd voor overzicht én inzicht.

Arnout zijn analytische blik en technische achtergrond gecombineerd met zijn marketingkennis maken hem de ideale sparringspartner voor je email marketing. Hij luistert goed naar je wensen en geeft je door zijn adviezen veel meer controle over je lijst. Een verademing voor iedereen die wel mailadressen verzameld maar verzandt in alle acties die daar uit voortvloeien.”

Sjoukje Bakker, Profbloggers