Email marketing begrippen

Binnen de email marketing vliegen de begrippen je om de oren. Wij proberen het altijd simpel en begrijpelijk te houden. Daarom lees je hier onder email marketing begrippen, maar dan lekker simpel

Email marketing begrippen…maar dan simpel

Als je een beetje bekend bent met email marketing ben je er waarschijnlijk wel achter gekomen dat softwareontwikkelaars het leuk vinden om heel veel duren, en vooral verschillende woorden te gebruiken. Vaak voor precies hetzelfde. Om het simpel te houden.
Om die rede hebben we de belangrijkste begrippen verzameld en uitgelegd, zodat het voor iedereen duidelijk is wat ze betekenen. Klik snel op een van de onderstaande blokken en sta versteld hoe simpel het kan zijn.

Wat is email marketing?

Simpel gezegd is email marketing de meest populaire manier van Direct Marketing. En met goede rede! Via de mail klanten en contacten directe een bericht sturen heeft namelijk veel voordelen.

Lees meer...

Wat is email marketing software?

Email marketing software is, zoals de naam al een beetje verklapt de software waar bedrijven hun email marketing activiteiten mee managen en uitvoeren. Ben je benieuwd welke soorten software er zijn? Lees dan snel verder.

Lees meer...

Wat is email marketing automation?

Email marketing automation software is een van de meest populaire vormen van software onder groeiende bedrijven. Waarom? Heel simpel, omdat hiermee allerlei processen geautomatiseerd kunnen worden. En om je bedrijf te groeien is het automatiseren van routinehandelingen cruciaal.

Lees meer...

Wat is email automation?

Met behulp van email automation kun je heel gemakkelijk communicatie met klanten automatisch laten verlopen. Je kunt hierbij denken aan abandoned cart processen, automatische antwoordmails voor te downloaden content of contact aanvragen, en ga zo maar door. Wat je er verder mee kunt, en hoe het zich verhoud tot marketing automation lees je hier.

Lees meer...

Wat is een email marketing service?

Email marketing service betekend vaak niet dat je service krijg bij je software. Bij Email marketing Manager word daar anders over gedacht. Lees hier hoe dit wordt gezien bij de verschillende aanbieders van software. Maar vooral ook hoe echte service er uit hoort te zien.

Lees meer...

Wat zijn email marketing tools?

Email marketing software, Email marketing service en Email marketing tools eigenlijk zijn het allemaal woorden voor hetzelfde. Lees snel verder wanneer je benieuwd bent wat een Email marketing tool voor jou bedrijf kan betekenen.

Lees meer...