Diensten van
Client Lab.

Bij Client Lab kunnen we met trots zeggen dat we helpen met al je Clients. We helpen je klanten (clients) zo goed mogelijk te bedienen door je “Software clients” zo goed mogelijk in te richten. En om dit beiden te doen is het zaak goed naar de bestaande verkoop processen te kijken en deze verder te optimaliseren.

Een optimaal verkoop proces met Client Lab

Client Lab is dé partner als het gaat om het optimaliseren van je sales proces. Voor sommige bedrijven betekend dat een totale verandering van het proces met nieuwe software en manieren om met klanten in contact te komen.
Andere bedrijven hebben een (groot) gedeelten van het proces al staan maar merken dat er nog iets in het proces ontbreekt. Wij helpen je in beide situaties natuurlijk graag verder om je klanten en zo persoonlijk mogelijke ervaring te geven, waardoor je zal merken dat het makkelijker word om nieuwe klanten te verwelkomen.

Optimaliseer je verkoop proces

Een goed en soepel verlopend sales proces is een must voor een succesvol bedrijf. Helaas zien we dat, voor zowel grote als kleine organisaties hier nog veel aan valt te verbeteren. We helpen dan ook graag in dit proces door onze praktijkervaring te delen en software en processen hierop in te richten en aan te passen.

CRM inrichting (salesforce e.a.)

Een goed ingericht CRM systeem is onmisbaar voor een efficiënt verkoop proces. CRM systemen zoals Salesforce zijn in de basis erg goed maar moeten om voor optimale efficiëntie aangepast worden aan de wensen van het sales team. En dat is precies wat we doen bij Client Lab.

Arnout Reitsma

Email Marketing

Bij het opzetten of verbeteren van e-mail marketing gaan we aan de slag om via de e-mail je producten of diensten nog succesvoller in de markt te zetten. Door middel van het verzamelen van klantgegevens gaan we klanten verrassen met persoonlijke e-mails die zijn afgestemd op hun voorkeuren en historie. Ook richten we automatische processen voor je in. Zo worden mails automatisch verstuurd wanneer de klant een bepaalde actie doet.

Website Personalisatie

Met website personalisatie speel je in op de beleving van jouw merk en is de website voor iedere bezoeker uniek. Het doel van personalisatie is relevant zijn en je onderscheiden van je concurrenten. Met website personalisatie kun je de boodschap die je bijvoorbeeld verstuurt in een e-mail laten terugkomen op de website. Je realiseert een persoonlijke ervaring voor een bezoeker zonder dat je er zelf kennis van nodig hebt.

Telemarketing

In een goedlopend verkoop proces is een persoonlijke benadering onmisbaar. Telemarketing kan hierbij een geweldige aanvulling zijn, en is in sommige branches zelfs een must. Wij helpen graag bij het opzetten van een telemarketing strategie, en zouden dit zelfs volledig uit handen kunnen nemen.