Hoe het allemaal begon

Client Lab is als concept begonnen toen de oprichter er achter kwam dat veel ondernemers niet uit de voeten konden met de verschillende marketing- en verkoop tools die vandaag de dag onmisbaar zijn. Zo is een CRM-systeem soms gekoppeld met email marketing functionaliteit bijvoorbeeld onmisbaar voor persoonlijke verkoop van producten of diensten.
Maar al deze software word als “empty shell” geleverd waardoor de software voor iedereen functioneel is, maar voor geen enkel bedrijf optimaal functioneert. Daarom verzorgen wij bij Client Lab een persoonlijke installatie van deze software op basis van het Salesforce of ActiveDEMAND platform.

Onze visie voor de toekomst

Uit praktijk ervaring hebben we gezien dat er aan verkoop structuur veel bedrijven nog veel te wensen overblijft. En gek genoeg, hoe groter het bedrijf hoe meer werk er aan de winkel is. Denk aan het verbeteren van de communicatie tussen marketing- en sales-afdelingen.

Het is onze visie dit voor alle bedrijven die hierin met ons samen willen werken te verbeteren en het sales proces te stroomlijnen. Waardoor je nog meer tevreden en persoonlijk geholpen klanten mag bedienen.

Hoe we onze visie realiseren

Onze visie zijn we aan het realiseren door een uitstekende service te leveren tegen een prijs die voor elk bedrijf betaalbaar is. We hebben gelukkig al een aantal heel tevreden klanten mogen helpen hun sales processen te stroomlijnen en persoonlijker te maken. En met veel succes, waardoor we alleen maar sterker achter onze visie staan.

In de praktijk

In de praktijk betekend dit productievere, en hopelijk vrolijkere sales- en marketing-medewerkers die werken met een gepersonaliseerde inrichting van CRM-, email marketing- en website personalisatie-software.
Dit realiseren wij door uitstekende software met een stel geweldige marketing- en sales-experts te combineren.

Reviews

We kunnen natuurlijk zelf wel vertellen hoe goed we onszelf vinden. Maar wij vinden het veel belangrijker dat je te lezen krijgt wat onze klanten van ons vinden. Want dat zij over ons te zeggen hebben is natuurlijk de echte graatmeter van onze kwaliteiten. Daarom laten we hier graag onze klanten ook even aan het woord.

Sjoukje Bakker
Profbloggers

“Door een analytische blik en technische achtergrond gecombineerd met marketing-kennis is Client Lab de ideale sparringpartner voor je marketing”

Calvin de Vries
Detaill.nl

“Client Lab gaf ons de kans betaalbaar onze CRM en email marketing software in te richten. Dit heeft ons zoveel tijd en moeite bespaard niet te geloven”

Jules Sohier
Anglers

“Client Lab is een betrouwbare leverancier en een prettige samenwerkings-partner. Samen weten we de beste automatiseringsoplossingen voor onze klanten én voor onszelf in te richten.”