Klant cases van Client Lab.

Echte ervaringen spreken boekdelen. Daarom laten we graag een paar van onze tevreden klanten aan het woord. Zodat jij als ondernemer een beeld kan vormen hoe anderen over onze service denken.

Wat onze klanten over ons zeggen.

Weet je nog niet zeker of onze verkoop- en marketing-service van meerwaarde is? Na het lezen van deze ervaringen en resultaten van onze succesvolle klanten kan ook jij niet wachten tot je met ons samen kan werken.

Fruitzaam Gifts

Webshop klanten verwachten een steeds persoonlijkere ervaring. En dit hebben we voor FruitzaamGifts gerealiseerd door hun email marketing in te richten.

Detaill

Detaill.nl was op zoek naar een betaalbare partner om hun marketing professioneel op te zetten. En deze partner hebben ze gevonden in Emailmarketing manager.

Kickboksen voor Vrouwen

Kickboksen maar dan zonder haantjes gedrag van manlijke trainingspartners? Dat is waar Kickboksen voor Vrouwen groot mee is geworden. En wij hebben met veel plezier de retentie tijd van leden mogen verlengen met persoonlijke email campagnes.

C’est Le Vin

De eigenaar van C’est Le Vin had de wens hele persoonlijke communicatie op te zetten. Iedereen heeft een andere (wijn) smaak en dit moest terug te zien zijn in de email marketing activiteiten.

Anglers

Als online marketing bureau moeten er natuurlijk ook klanten verworven worden. En email marketing speelt hierbij een grote rol. Wij zijn erg blij met het vertrouwen dat Anglers ons hierin gegeven heeft.

VAMOS support

De externe backoffice waar je HR- marketing- financiële-operations- en strategie-zaken kunt uitbesteden. Wij hebben met trots een persoonlijke email marketing strategie opgezet en de sales activiteiten gestroomlijnd.

Blazter

Blazter en Client Lab versterken elkaar nu al enige tijd. Zo ondersteunen we enkele klanten van Blazter door hun email marketing volledig uit te voeren. En Blazter helpt onze klanten weer met een prachtige website.

Draw for Good

Een online leer platform voor visual consultants. Dat is uniek, en voor ons dus een heel leuk project om aan te werken. De persoonlijke email marketing hebben we dan ook met veel plezier opgezet.

ManCademy

Hoe leer je als man een echte man te zijn in deze wereld. Dat is waar ManCademy op verschillende vlakken trainingen voor geeft. En dat vraagt natuurlijk om een persoonlijk benadering.

Patesserie

Als je lekker wilt leren bakken, dan is Patesserie.nl de place to be. Met honderden blogs met heerlijke recepten valt natuurlijk heel veel te personaliseren. Wij hebben gesmuld van het personaliseren van de email marketing activiteiten.

Profbloggers

Sjoukje van Profbloggers helpt je als blog en marketing expert beter en sneller te bloggen. En wij zijn heel blij haar weer te mogen helpen met de persoonlijke email marketing campagnes die Profbloggers regelmatig uitstuurt.

8
9