Client Lab

Premium website personalisatie service voor het MKB. Client Lab maakt het toegankelijk voor iedere budget.

All-in prijs

Een totaal pakket van software én service

Uitstekende service

Persoonlijke service door experts die weten wat ze doen.

Echt alles geregeld

Van strategie tot techniek. Het gehele email marketing proces wordt uit handen genomen!

Haal jij alles uit je verkoop proces!

Spreek jij mensen persoonlijk aan op je website? Of is jou site ook voor iedereen hetzelfde. Een persoonlijke benadering zorgt dat je boodschap beter bij de verschillende doelgroepen aankomt.

Geen persoonlijke ervaring op je website

Voor geen van je doelgroepen de ideale boodschap

Sup-optimale conversie op je website van bezoeker naar klant

Dé Client Lab oplossing

Een website die voor ieder van je doelgroepen uniek is en hen precies aanspreekt met wat voor hun belangrijk is. Zo voelt een website bezoeker zich gehoord en is de kans op conversie vele malen hoger.

Je spreekt al je doelgroepen persoonlijk aan

Processen gaan automatisch, met minimale handmatige werkzaamheden

Werkt beslist het best in combinatie met email marketing

Klanten over Client Lab

Er gaat niets boven de ervaring van andere klanten. Zij vertellen waar het echt om gaat zonder er doekjes omheen te wikkelen. Ben jij benieuwd wat onze klanten zeggen, ze vertellen je het hier onder.

“Door een analytische blik en technische achtergrond gecombineerd met marketing-kennis is Client Lab de ideale sparringpartner voor je marketing

—Sjoukje Bakker, Profbloggers

“Client Lab gaf ons de kans betaalbaar onze CRM en email marketing software in te richten. Dit heeft ons zoveel tijd en moeite bespaard niet te geloven”

— Calvin de Vries, Detaill.nl

“Client lab is een betrouwbare leverancier en een prettige samenwerkings-partner. Samen weten we de beste automatiseringsoplossingen voor onze klanten én voor onszelf in te richten.”

— Jules Sohier, Anglers

Authority brand video

 

Ons 3 stappen plan

In 3 stappen naar een succesvol verkoop strategie waar je nog jaren profijt van gaat hebben.

Marketing strategie bepalen

Stap 1. Er wordt bepaald hoe we website personalisatie succesvol inzetten. De strategie is persoonlijk en geheel passend voor jouw bedrijf.

Software inrichten

Stap 2. Software inrichten om de strategie te realiseren. Dit houdt in: persoonlijke content, automatische processen, en nog veel meer.

Constante proces verbetering

Stap 3. Nu het marketingsysteem staat, gaan we optimaliseren. Zo garanderen we maximaal resultaat op elk moment.

Geen technische kennis nodig

Niet nodig om zelf in de software te duiken. Jouw persoonlijke expert richt alles voor je in.

Tijd-
besparend

Door het gebruik van de juiste software set-up gaan we veel automatiseren en dus tijd besparen.

Jouw persoonlijke expert

Met Client lab als partner heb je altijd kennis en ondersteuning binnen handbereik.

Succes belofte

Simpel gezegd: tevredenheidsgarantie over het gehele proces.

Testemonials

Met Arnout van Client Lab heb ik echt een A-speler in mijn team. Iemand die mee denkt en het hele stuk email marketing oppakt en naar ’the next level’ brengt.
Hij is betrouwbaar, denkt slim mee in mogelijkheden en heeft innovatie werkwijzen waardoor ik maandelijks helder inzicht hebt in wat er in het stuk ‘automations’ gebeurt.

Jefta Bade, Draw for Good
"Een erg fijne samenwerking met Emailmarketing Manager. Duidelijk afspraken en een resultaat dat de verwachtingen overtrof. Ik ben super blij met hoe mijn email marketing account nu is opgezet met een aantal zeer goed converterende mailflows."
Rienk Bauritius, Mancademy

“Client Lab is een betrouwbare partij. Fruitzaam Gifts was op zoek naar de juiste methode om onze klanten te bereiken en dat is gelukt. Los van de kundigheid op dit vlak heeft Arnout ons ook geholpen met de technische aspecten. Onze klanten kunnen nu goed en op tijd geïnformeerd worden over de nieuwste en leukte cadeaus en missen niks tijdens Sinterklaas, Kerst of Valentijn.

We bevelen Arnout van Client Lab dan ook zeker aan. Hij is vooral eerlijk en proactief als je wat vraagt.”

Said Hatuina, FruitzaamGifts

“Emailmarketing Manager is een betrouwbare leverancier en een prettige samenwerkings-partner. Samen weten we de beste automatiseringsoplossingen voor onze klanten én voor onszelf in te richten.”"

Jules Sohier, Anglers

Ik dacht dat ik mijn e-mailmarketingsysteem onder controle had, maar toen Arnout toen er naar gekeken had, bleek er nog zoveel verbetering mogelijk was. Door een analytische blik en technische achtergrond gecombineerd met marketingkennis is Client Lab de ideale sparringpartner voor je email marketing.

Sjoukje Bakker, Profbloggers

Ons aanbod

Voor ondernemers bieden wij een all-in website personalisatie service aan.

Dit omvat:

  • Compleet marketingplan
  • Volledig geïnstalleerde software
  • Volledig onderhoud van software

Het is niet meer nodig om zelf met de software aan de slag te gaan. Dat nemen wij graag van jullie over. Zijn er na de installatie ideeën voor een nieuwe campagne voor op de website? Het enige wat je hoeft te doen is de content leveren, en klaar is kees.

Met ons aanbod kan dit al voor vanaf €250 per maand. En als je besluit website personalisatie te combineren met email marketing (wat zeer aan te raden is) hebben we ook nog eens een mooie combinatie prijs.