Volledig persoonlijke inrichting van je CRM systeem, gebaseerd op de verkoop- en marketing-processen die binnen je organisatie gebruikt worden.

Inrichting voor

Salesforce en ActiveDEMAND software.

Uitstekende service
Persoonlijke service door experts die weten wat ze doen.
Echt alles geregeld

Van strategie tot techniek. Het gehele proces wordt uit handen genomen!

Gebruik jij je CRM-systeem optimaal?

We horen het veel ondernemers zeggen: ‘Die CRM-systemen werken voor geen meter, ja we hebben alle informatie op één plek maar echt handig werkt dit niet’. Je bent dus echt niet de enige die:

Werkt met de aangeleverde “empty software shell”

Gezeur heeft/ervaart van sales medewerkers over het CRM systeem

Denkt dat dit beter moet kunnen

De Client Lab oplossing is een persoonlijk ingericht CRM systeem die volledig aan je wensen voldoet en op de processen binnen je organisatie is aangepast.

Volledig persoonlijk ingericht CRM-systeem

Efficiënt en intuïtief werkende CRM-systeem wat tijd bespaard

Voor zowel SalesForce als ActiveDEMAND software (een marktleider en een markt uitdager)

Er gaat niets boven de ervaring van andere klanten. Zij vertellen waar het echt om gaat zonder er doekjes omheen te wikkelen. Ben jij benieuwd wat onze klanten zeggen, ze vertellen je het hier onder.

“Door een analytische blik en technische achtergrond gecombineerd met marketing-kennis is Client Lab de ideale sparringpartner voor je marketing

—Sjoukje Bakker, Profbloggers

“Client Lab gaf ons de kans betaalbaar onze CRM en email marketing software in te richten. Dit heeft ons zoveel tijd en moeite bespaard niet te geloven”

— Calvin de Vries, Detaill.nl

“Client lab is een betrouwbare leverancier en een prettige samenwerkings-partner. Samen weten we de beste automatiseringsoplossingen voor onze klanten én voor onszelf in te richten.”

— Jules Sohier, Anglers

In 3 stappen naar een succesvol email marketing resultaat waar je nog jaren profijt van gaat hebben.

Marketing strategie bepalen

Stap 1. Er wordt bepaald hoe we een CRM-systeem succesvol inzetten. De strategie is persoonlijk en geheel passend voor jouw bedrijf.

Software inrichten

Stap 2. Software inrichten om de strategie te realiseren. Dit houdt in: verkoop flows, automatische processen, e-mailtemplates en nog veel meer.

Constante proces verbetering

Stap 3. Nu het marketingsysteem staat, gaan we optimaliseren. Zo garanderen we maximaal resultaat op elk moment.

Geen technische kennis nodig

Niet nodig om zelf in de software te duiken. Jouw persoonlijke expert richt alles voor je in.

Tijd-
besparend

Een goed functionerend CRM-systeem bespaard tijd, en dan zijn er nog de automatische processen.

Jouw persoonlijke expert

Met Client lab als partner heb je altijd kennis en ondersteuning binnen handbereik.

Succes belofte

Simpel gezegd: tevredenheidsgarantie over het gehele proces.

Met Arnout van Client Lab heb ik echt een A-speler in mijn team. Iemand die mee denkt en het hele stuk email marketing oppakt en naar ’the next level’ brengt.
Hij is betrouwbaar, denkt slim mee in mogelijkheden en heeft innovatie werkwijzen waardoor ik maandelijks helder inzicht hebt in wat er in het stuk ‘automations’ gebeurt.

Jefta Bade, Draw for Good
"Een erg fijne samenwerking met Emailmarketing Manager. Duidelijk afspraken en een resultaat dat de verwachtingen overtrof. Ik ben super blij met hoe mijn email marketing account nu is opgezet met een aantal zeer goed converterende mailflows."
Rienk Bauritius, Mancademy

“Client Lab is een betrouwbare partij. Fruitzaam Gifts was op zoek naar de juiste methode om onze klanten te bereiken en dat is gelukt. Los van de kundigheid op dit vlak heeft Arnout ons ook geholpen met de technische aspecten. Onze klanten kunnen nu goed en op tijd geïnformeerd worden over de nieuwste en leukte cadeaus en missen niks tijdens Sinterklaas, Kerst of Valentijn.

We bevelen Arnout van Client Lab dan ook zeker aan. Hij is vooral eerlijk en proactief als je wat vraagt.”

Said Hatuina, FruitzaamGifts

“Emailmarketing Manager is een betrouwbare leverancier en een prettige samenwerkings-partner. Samen weten we de beste automatiseringsoplossingen voor onze klanten én voor onszelf in te richten.”"

Jules Sohier, Anglers

Ik dacht dat ik mijn e-mailmarketingsysteem onder controle had, maar toen Arnout toen er naar gekeken had, bleek er nog zoveel verbetering mogelijk was. Door een analytische blik en technische achtergrond gecombineerd met marketingkennis is Client Lab de ideale sparringpartner voor je email marketing.

Sjoukje Bakker, Profbloggers

Voor ondernemers bieden wij een all-in CRM-installatie service aan.

Dit omvat:

  • Volledig persoonlijk ingericht CRM-systeem
  • Volledig onderhoud van software
  • Training voor sales medewerkers voor een vliegende start

We evalueren samen met verkoop medewerkers wat belangrijk is binnen het sales proces en passen hier de vollediger inrichting van het CRM-systeem op aan. Zo zal je eindelijk ervaren hoe een CRM-systeem hoort te functioneren.

Lijkt dit je wat, ga dan het gesprek aan met Client Lab en bekijk wat we voor jou kunnen betekenen.