Kickboksen voor Vrouwen

De naam Kickboksen voor Vrouwen zegt het natuurlijk al. Dit is een kickboks school speciaal voor vrouwen. Geen haantjes gedrag dus op de training vloer maar gezellige dames die onder begeleiding van een ervaren trainer een goede work-out krijgen.

Sportschool voor vrouwen

Het concept van Kickboksen voor Vrouwen is een groeiend franchise model dat ondertussen door heel Nederland verspreid is. Overal in Nederland trainen vrouwen met elkaar aan hun kickboks technieken maar vooral ook aan hun conditie en zomer body’s.
De aanvoer van nieuwe enthousiaste leden was het probleem niet. Met een zeer succesvolle SEO strategie komen er gerust 40+ nieuwe aanmeldingen per week binnen. Maar om te groeien is het natuurlijk ook belangrijk dat leden lange tijd lid blijven. En dat stuk had KVV nog geen grip op.
Client Lab is dan ook precies met dat doel ingevlogen. Het verlengen van de retentie tijd van de leden. Met een goede email campagne om leden betrokken te houden bij de club is de lidmaatschapsduur maar liefst met 50% verlengd.
En met een aantal goede welkomst e-mails hebben we de conversie van de proefles inschrijvingen naar leden als bonus nog weten te verhogen ook.

Wat KVV over ons zegt

“Als sportschool weten we hoe belangrijk goede communicatie is naar de leden. Maar vind maar eens de tijd om dat goed op te zetten.

In samenwerking met Client Lab hebben we een strategie opgezet die precies aansluit op onze wensen. En de resultaten waren er al snel, leden blijven nu langer lid en het aantal nieuwe leden groeit ook nog eens.”

Jeffrey Grune, Kickboksen voor Vrouwen