Fruitzaam Gifts

Fruitzaam is een webshop waar je naast heel veel leuke cadeautjes ook fruitmanden voor je zieke college of familie lid kunt bestellen. Heel mooi verzorgd vers fruit en een kaartje met een persoonlijke beterschap wens.

Webshop succes

Het afgelopen jaar is booming geweest voor webshops. Lockdown na lockdown laten de winkelstraten er verlaten bij liggen. Een perfecte tijd voor webwinkels zou je zeggen, maar ook hier is de concurrentie moordend.

FruitzaamGifts.nl is een webshop die erg succesvol is. Daar heeft hun formule bij geholpen. “Fruitmanden bestellen voor zieke collega’s, vrienden en  familieleden”. Dat wilde natuurlijk wel gedurende deze Corona periode. Maar hoe haal je maximaal succes uit deze formule? Daarvoor werd Client Lab ingevlogen.

De ideeën kwamen snel, een loyaliteit programma, succesvolle nieuwsbrieven en natuurlijk stimulans voor meer afgerekende winkelmandjes. En dit was nog maar het begin.

Wat fruitzaamGifts over ons zegt

“Client Lab is een betrouwbare partij. Fruitzaam Gifts was op zoek naar de juiste methode om onze klanten te bereiken en dat is gelukt. Los van de kundigheid op dit vlak heeft Arnout ons ook geholpen met de technische aspecten. Onze klanten kunnen nu goed en op tijd geïnformeerd worden over de nieuwste en leukte cadeaus en missen niks tijdens Sinterklaas, Kerst of Valentijn.

We bevelen Arnout van Client Lab dan ook zeker aan. Hij is vooral eerlijk en proactief als je wat vraagt.”

Said Hatuina, FruitzaamGifts