Blazter

De tagline van blazter zegt alles eigenlijk al “jouw online, opgelost”. Bij Blazter kun je terecht voor een gloed nieuwe website of webshop, of om je bestande site een flinke make-over te geven. Wij ondersteunen op onze beurt enkelen van Blazter zijn klanten met onze emailmarketing service.

Online marketing bureau

Blazter bouwt niet zomaar websites en webshops. Ze houden echt rekening met wat belangrijk is voor een succesvolle online strategie. Zo word er vanaf het begin aandacht besteed aan online vindbaarheid (SEO) maar natuurlijk ook het converteren wanneer een bezoeker op de website komt staat voorop.

Hoe goed de SEO oplossingen van Blazter ook zijn voor een echt succesvolle conversie (omzetten van website bezoeker naar betalende klant) is een email marketing oplossing onmisbaar. Dit is dan ook de rol die Emailmarketing Manger speelt voor sommige van de klanten van Blazter. 

Door de korte lijnen die wij met Blazter hebben kunnen nieuwe projecten snel maar vooral heel persoonlijk opgezet worden. Blazter weet precies wat de doelgroep is van hun klant, en wij weten dat perfect in een emailmarketing strategie om te zetten.

Wat Blazter over ons zegt

“Client Lab is onze vaste partner voor alle email marketing werkzaamheden. Wij zijn er heel blij mee een expert in te kunnen zetten voor ons zelf én voor onze klanten.”

Jeffrey Grune, Blazter