VAMOS support

VAMOS support is een Coöperatief vennootschap van hoog opgeleide jonge ondernemers die je helpen op jouw MKB-bedrijf te laten groeien, toekomstbestendig te maken of te digitaliseren! VAMOS Support helpt je bij het formuleren én realiseren van jouw ondernemersdroom. 

Dé sparringpartner voor ondernemende MKB’ers

VAMOS support klopte als jong bedrijf aan bij Client Lab met de vraag of we hun email marketing op een persoonlijke manier op konden zetten.
Ze hadden een groeiende klanten basis die ze graag heel gericht wilde benaderen. Daarnaast was het de wens om een goed overzicht te krijgen hoe waardevol nieuwe leads waren en deze twee wensen hebben we goed weten te combineren.
Zo hebben wij van Client Lab een lead-scoring systeem opgezet die perfect aangaf waar contacten in geïnteresseerd waren en hoe wanneer het waardevol werd voor VAMOS om verder met deze bedrijven in contact te treden. Tegelijkertijd zorgden dit scoring systeem ervoor dat contacten alleen informatie ontvingen waar ze in geïnteresseerd waren. Echt een persoonlijke marketing en sales ervaring dus!

Arnout Reitsma

Wat VAMOS support over ons zegt

“Client Lab heeft een systeem voor ons opgezet waarmee we heel persoonlijk content toe kunnen sturen. Het was vooral leuk om de lead scoring volledig automatisch zijn werk te doen, dit bespaard ons onwijs veel tijd”

Tom Baremans, VAMOS Support