Draw for Good

Draw for Good is een online leer platform voor visual consultants. Een visual consultant kan tijdens een vergadering in een mum van tijd, wat er gezegd word visueel uitbeelden. Zo is er aan het einde voor iedereen duidelijk wat er besproken én afgesproken is.

Online leren visualiseren

Jefta staat aan de top van zijn werkveld als succesvol visual consultant. Een nieuw beroep waarbij hij het plan van een bedrijf of managementteam weet te vertalen naar een praktische tekening die voor iedereen duidelijk is, zonder moeilijke woorden.
Super tof, goed betaald (je zit niet voor niets in een board meeting), maar wel altijd afhankelijk van je eigen uren. En daarmee zit er dus een limit op je inkomsten, dat moest anders.
Daarom heeft Jefta een online leerplatform opgezet waarmee hij een revolutie in zakelijke communicatie veroorzaakt. Bij hem leren professionals om complexiteit te vertalen naar een helder plaatje. Dat opzetten… daar komt veel techniek bij kijken.
En dat is wat Client Lab voor hem heeft weg genomen. Nu kan Jefta zich volledig richten op wat hij goed doet. Het vol krijgen van zijn online lessen met zijn unieke energie én natuurlijk het overdragen van zijn expert kennis.

Wat Draw for Good over ons zegt

Met Arnout van Client Lab heb ik echt een A-speler in mijn team. Iemand die mee denkt en het hele stuk email marketing oppakt en naar ’the next level’ brengt.

Hij is betrouwbaar, denkt slim mee in mogelijkheden en heeft innovatie werkwijzen waardoor ik maandelijks helder inzicht hebt in wat er in het stuk ‘automations’ gebeurt.

Jefta Bade, Draw for Good