Detaill

Detaill.nl is dé webshop voor heren accessoires. Je kunt er echt alles vinden, van manchetknopen voor de fun, uit bijvoorbeeld de Marvel serie of juist heel netjes voor naar een bruiloft. Maar ook das- of revers-spelden stropdassen en vlinders tikken kun je hier in overvloed vinden.

Webshop in accessoires

Detaill.nl is een van de succesvollere webshops in Nederland op het gebied van heren accessoires. Dit is een erg competitieve wereld waar het meestal gaat om de laagste prijs. Maar dit was niet de manier waarop de eigenaren van Detaill.nl zich wilde onderscheiden. Dit is toch echt de snelste weg naar de afgrond.
Daarom zijn ze zich gaan onderscheiden door persoonlijke service en echte aandacht voor hun klanten. Zo komen de producten niet zomaar in een verzenddoosje aan maar in een mooi fluwelen zakje met een leuke persoonlijke boodschap.
Na lang zoeken hebben ze in Client Lab dé partner gevonden om deze persoonlijk aandacht ook op de website te tonen en natuurlijk via persoonlijke e-mails. Als iemand nu op de website komt ziet hij producten die aansluiten op het website gedrag of de aankopen uit het verleden. En een algemene nieuwsbrief, die sturen ze niet meer uit. Alles is persoonlijk met leuke nieuwtjes en uiteraard persoonlijke aanbiedingen.

Wat Detaill over ons zegt

“De service van ClientLab gaf ons de kans betaalbaar een passend CRM-systeem in te richten, onze email marketing én website personalisatie uit te besteden. Dit heeft ons zoveel tijd en moeite bespaard niet te geloven”

Kelvin de Vries, Detaill