Anglers

Anglers is een jong en dynamisch online marketing bureau en een partner van Emailmarketing Manger van het eerste uur. Wij hebben Anglers zelf, en een heel aantal van hun klanten mogen helpen om de email marketing op een zeer persoonlijke manier op te zetten.

Online marketing bureau

Anglers is niet het doorsnee online marketing bureau, ze staan dicht bij de klant. Hun medewerkers werken namelijk als het kan op locatie bij de klant waardoor ze echt weten wat er speelt. Zo kan er snel geschakeld worden op een veranderende situatie.
Om van dit unieke concept een succes te maken moeten er natuurlijk leads verzameld worden. De theoretische kennis hoe nieuwe leads te verzamelen, dat zit wel goed. Maar een werknemer trainen om email marketing software zo goed onder de knie te krijgen als een expert is duur en duurt lang.
In dat geval is Client Lab de ideale aanvulling. In een intensieve brainstorm sessie zijn de ideeën voor lead generatie besproken: Whitepapers, infographics en webinars.
De online marketeers van Anglers kunnen dus doen waar ze goed in zijn, het creëerden van content terwijl de “saaie” techniek door een expert word uitgevoerd.

Wat Anglers over ons zegt

“Client Lab is een betrouwbare leverancier en een prettige samenwerkings-partner. Samen weten we de beste automatiseringsoplossingen voor onze klanten én voor onszelf in te richten.”

Jules Sohier, Anglers