Emailmarketing
Manager.

Premium e-mailmarketing en website personalisatie service voor het MKB. Emailmarketing Manager maakt het toegankelijk voor iedere budget.

All-in prijs

Een totaal pakket van software én service. 

Uitstekende service
Persoonlijke service door experts die weten wat ze doen.
Echt alles geregeld

Van strategie tot techniek. Het gehele e-mailmarketing proces wordt uit handen genomen!

Haal jij alles uit je e-mailmarketing?

We horen het bij veel ondernemers: ‘E-mailmarketing, ja dat doen we er zelf wel even bij’. En daarna toch beseffen dat het niet de juiste resultaten ermee worden geboekt.

Mailingen die niet converteren

Onvoldoende technische kennis en niet volledig benutten van software potentie

Het kost veel meer tijd dan verwacht

Dé Emailmarketing Manager oplossing

Jouw steun en toeverlaat als het gaat om e-mailmarketing. Met Emailmarketing Manager ga je groei en succes realiseren dat tijdbesparend en gemakkelijk is voor jou.

Verzorgen van passende e-mailmarketing strategie

Efficiënt werkende e-mailmarketing campagnes- en automation

Met Emailmarketing Manager bespaar jij tijd!

Klanten over Emailmarketing Manager

Er gaat niets boven de ervaring van andere klanten. Zij vertellen waar het echt om gaat zonder er doekjes omheen te wikkelen. Ben jij benieuwd wat onze klanten zeggen, ze vertellen je het hier onder.
“Door een analytische blik en technische achtergrond gecombineerd met marketing-kennis is Emailmarketing Manager de ideale sparringpartner voor je email marketing”

—Sjoukje Bakker, Profbloggers

“De email marketing service van Emailmarketing Manager gaf ons de kans betaalbaar onze email marketing uit te besteden. Dit heeft ons zoveel tijd en moeite bespaard niet te geloven.”

— Calvin de Vries, Detaill.nl

“Emailmarketing Manager is een betrouwbare leverancier en een prettige samenwerkings-partner. Samen weten we de beste automatiseringsoplossingen voor onze klanten én voor onszelf in te richten.”

— Jules Sohier, Anglers

Authority brand video

 

Ons 3 stappen plan

In 3 stappen naar een succesvol email marketing resultaat waar je nog jaren profijt van gaat hebben.
Marketing strategie bepalen

Stap 1. Er wordt bepaald hoe we e-mailmarketing succesvol inzetten. De strategie is persoonlijk en geheel passend voor jouw bedrijf.

Software inrichten

Stap 2. Software inrichten om de strategie te realiseren. Dit houdt in: Automatische processen, e-mailtemplates en nog veel meer.

Constante proces verbetering

Stap 3. Nu het marketingsysteem staat, gaan we optimaliseren. Zo garanderen we maximaal resultaat op elk moment.

Onze Beloften

Geen technische kennis nodig

Niet nodig om zelf in de software te duiken. Jouw persoonlijke expert richt alles voor je in.

Tijd-
besparend

Je hoeft alleen content leveren. Daarna doet Emailmarketing Manager de rest.

Jouw persoonlijke expert

Met Emailmarketing Manager als partner heb je altijd kennis en ondersteuning binnen handbereik.

Succes belofte

Simpel gezegd: tevredenheidsgarantie over het gehele proces.

Testemonials

Met Arnout van Client Lab heb ik echt een A-speler in mijn team. Iemand die mee denkt en het hele stuk email marketing oppakt en naar ’the next level’ brengt.
Hij is betrouwbaar, denkt slim mee in mogelijkheden en heeft innovatie werkwijzen waardoor ik maandelijks helder inzicht hebt in wat er in het stuk ‘automations’ gebeurt.

Jefta Bade, Draw for Good
"Een erg fijne samenwerking met Emailmarketing Manager. Duidelijk afspraken en een resultaat dat de verwachtingen overtrof. Ik ben super blij met hoe mijn email marketing account nu is opgezet met een aantal zeer goed converterende mailflows."
Rienk Bauritius, Mancademy

“Client Lab is een betrouwbare partij. Fruitzaam Gifts was op zoek naar de juiste methode om onze klanten te bereiken en dat is gelukt. Los van de kundigheid op dit vlak heeft Arnout ons ook geholpen met de technische aspecten. Onze klanten kunnen nu goed en op tijd geïnformeerd worden over de nieuwste en leukte cadeaus en missen niks tijdens Sinterklaas, Kerst of Valentijn.

We bevelen Arnout van Client Lab dan ook zeker aan. Hij is vooral eerlijk en proactief als je wat vraagt.”

Said Hatuina, FruitzaamGifts

“Emailmarketing Manager is een betrouwbare leverancier en een prettige samenwerkings-partner. Samen weten we de beste automatiseringsoplossingen voor onze klanten én voor onszelf in te richten.”"

Jules Sohier, Anglers

Ik dacht dat ik mijn e-mailmarketingsysteem onder controle had, maar toen Arnout toen er naar gekeken had, bleek er nog zoveel verbetering mogelijk was. Door een analytische blik en technische achtergrond gecombineerd met marketingkennis is Client Lab de ideale sparringpartner voor je email marketing.

Sjoukje Bakker, Profbloggers

Ons aanbod

Voor ondernemers bieden wij een all-in e-mailmarketing service aan.

Dit omvat:

  • Compleet marketingplan
  • Volledig geïnstalleerde software
  •  Volledig onderhoud van software

 

Het is niet meer nodig om zelf met de software aan de slag te gaan. Dat nemen wij graag van jullie over. Het enige wat je hoeft te doen is de content leveren, en klaar is kees. Ons aanbod kan je al voor vanaf €250 per maand. Ga naar onze besparingscalculator en check hoeveel je zou kunnen besparen en wat Emailmarketing Manager voor jou kan betekenen.

Contact

Naam
Emailmarketing Manager.

Melkhof,
2613KA, Delft

BTW: NL001349981B76

KVK: 72358483